Acties van deze zomer

Ga het dak op, check de sticky business en lees meer over onze Masterclasses


Espaz is specialist in de office ondersteunende functie. Vacaturebemiddeling heeft onze primaire focus, maar daarnaast ontvangen wij onze relaties graag voor een training, een bijpraat, een netwerkbijeenkomst of een HR masterclass. Iets weggeven vinden we ook leuk, bijvoorbeeld in het kader van onze acties. Wij zetten één en ander in een overzicht.

Zomeractie! Cocktails, fingerfood en fun op het leukste dakterras van Nederland!

Welk dakterras dat is, dat mag u zelf zeggen. Wanneer Espaz deze zomer binnen uw organisatie een vacature vervult, geven wij u deze urban outing op hoog niveau cadeau! Is dat leuk, of is dat leuk? Op onze site vindt u de spelregels.

PA Event 2019


Op 6 juni jl. organiseerde Espaz in samenwerking met De Doelen en VNO-NCO West regio Rotterdam de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor PA's van VNO-leden. De centrale vraagstelling: hoe overleef je de efficiency revolution? Meer specifiek:

Scrum en Kanban; wat kun je ermee als ondersteuner?

Heel veel, zo bleek! Twee praktijkspecialisten in slim samenwerken, Renate Scholl en Eline de Boer, gaven tekst en uitleg.

GRATIS HR MASTERCLASS

Disfunctioneren; van hoofdpijndossier naar oplossing


Niets is zo frustrerend als medewerkers die niet functioneren. Voor alle betrokkenen. Wanneer dit het geval is, zijn er veel stappen die moeten worden gezet om de medewerker serieus in staat te stellen te verbeteren. Is alles geprobeerd en lukt het niet tot verbetering te komen, dan kan ontslag de onvermijdelijke volgende stap zijn.


De Masterclass van 31 oktober a.s. is gericht op HR Professionals die met deze problematiek geconfronteerd kunnen worden. Onder leiding van Mr Bas Westerhout (partner bij Lieshout Westerhout Advocaten Amsterdam) wordt ingegaan in op acties die moeten worden ondernomen om te komen tot een juridisch waterdicht verbeterplan. Meld u snel aan want VOL = VOL!

Een Bambook STICK-ON is een reuze handige tool binnen (Kanban)projecten, maar ook voor trainingen en presentaties on the go! De witte, herbruikbare vellen plak je overal op (en haal je even makkelijk weer weg). De herbruikbare sticky posts worden erbij geleverd. Espaz geeft een set weg, Bambook geeft korting!

STICKY BUSINESS, ZO'N BAMBOOK STICK-ON!

Wil jij in aanmerking komen voor een STICK-ON whiteboard inclusief sticky posts? Mail naar info@espaz.nl, o.v.v. STICK-ON, vermeld je voor- en achternaam en omschrijf wat jij met je STICK-ON whiteboard zou willen doen. Misschien ben jij de gelukkige winnaar! Uiterlijk 31 juli 2019 krijg je bericht.


Plaats je een bestelling op de Bambook site, dan ontvang je onder vermelding van kortingscode ESPAZ 10% korting op de complete set. Deze actie geldt tot 1 september 2019.

Topvacatures

Espaz vervult vacatures binnen het specialisme office ondersteuning. Bekijk een selectie uit ons aanbod!

De O365 trainingen van Espaz

Ook na de zomer is het weer mogelijk deel te nemen aan de trainingen SharePoint en OneNote. De trainingen zijn gericht op (beginnend) gebruikers en woren gegeven in Rotterdam. De trainingsgroepen zijn klein (maximaal 9 deelnemers) waardoor persoonlijke aandacht is gegarandeerd.

Espaz B.V. - Heemraadssingel 319 - 3023 BG - Rotterdam - 088-999 8 999