Espaz en NAN organiseren het
MIX & MATCH FASHION EVENT

12 APRIL 2019

You're invited!

Korting, exclusief voor jou als Espaz guest!

Of lees hieronder verder

Zakelijk, classy, comfortabel en MOOI!

Business is niet altijd usual. Bij voorkeur niet, als het aan ons van Espaz ligt! Business is distinctive! De dingen net even anders doen dan anderen. Elke dag weer! Je onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service en communicatie. Daar gaat het om!


Espaz en NAN zijn logische business partners. Beide richten wij ons op WOMEN IN BUSINESS en ons DNA komt behoorlijk overeen!

Beide zijn wij van de Mix & Match. Ieder binnen de eigen specialiteit. Espaz als bemiddelaar voor functies in office ondersteuning. NAN als designer en supplier van zakelijke dameskleding binnen het thema Slow Fashion. Niet te veel, langer te dragen, classy look. Beter voor het milieu, beter voor de portemonnee.Op 12 april 2019 organiseren wij het Mix & Match Fashion Event in de NAN Conceptstore, gevestigd aan het Hofplein te Rotterdam.

Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om er een feestje van te maken! Fashion met een special discount voor deze avond van maar liefst 25% op de gehele collectie (uitgezonderd reeds afgeprijsde items), food, drinks, dj met vinyl, styling-advies en natuurlijk staat er een goody bag voor je klaar!


Wij nodigen je van harte uit onze gast te zijn! Wil je een vakgenoot, collega of business relatie meenemen: vooral doen! Iedereen is van harte welkom! Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Neem deze mee. Op vertoon ervan kom je in aanmerking voor de (kortings)acties.

Slow fashion; niet teveel en langer te dragen

Ellen Wynia, de vrouw achter NAN

Mooie acties exclusief voor onze Espaz guests!

Mix & Match - women in business - NAN en Espaz

Details

Locatie: NAN Conceptstore, Hofplein 32, Rotterdam

Datum: vrijdag 12 april 2019

Deur open: van 16.00 tot 20.00 uur (je komt en gaat wanneer je wilt)