De kerstwens van Espaz


Een jaar van hard werken zit erop! We laten de teugels vieren, de glazen klinken en de buiken uitdijen. Goede voornemens zijn in voorbereiding; de focus ligt op de toekomst. Kortom, we vieren het eind van 2019 en proosten op het nieuwe jaar!


Lees hieronder over onze mooie januari actie; succesvolle personal branding onder handbereik door tips van de pro's. Verpak je succes en profileer jezelf zonder opscheppen! Daarnaast natuurlijk informatie over ons trainingsaanbod en over vacaturevervulling. Wij zijn er voor vaste en voor tijdelijke oplossingen. Dit alles binnen ons specialisme, de office ondersteunende functie.


Voor 2020 wensen wij u alle goeds toe, zowel zakelijk als privé!


Met warme groet!

Het Espaz-team

Succesvolle personal branding

Januari aanbieding; ook zo'n boek?

We beginnen januari voortvarend met een mooie aanbieding om jouw succes in 2020 kracht bij te zetten! We verloten 3 boeken van de experts in profilering en personal branding: drs Sascha Bertus en drs Mirjam Hubregtse.


Sascha schreef het boek 'Verpak je succes', Mirjam schreef 'Profileren zonder opscheppen'. Pareltjes die je helpen meer van jezelf te laten zien in 2020!

Maak vóór 15 januari 2020 je interesse kenbaar en geef aan voor welk boek je gaat! Eind januari krijgen de winnaars bericht.

Nieuwe training voor ondersteuners; HELP! mijn functie verandert!

Trainer Corry Grevel weet het zeker; de regie over een toekomstbestendige job heb je zelf in de hand! Organisaties veranderen en de functie van office ondersteuner verandert mee. Schiet je in de slachtofferrol of neem je het heft in eigen hand? Het is een keuze!


  • 3 trainingsdagen met steeds 3 weken ertussen
  • tussendoor opdrachten voor in de praktijk
  • een vaste groep medecursisten die ook vakgenoten zijn, maximaal 9
  • een veilige leeromgeving waar alles kan worden besproken, gevraagd en uitgeprobeerd
  • een toptrainer / coach die het klappen van de zweep kent en die thuis is in de wereld van ondersteuners
  • locatie: vestiging Espaz Rotterdam
  • investering: eur 495 excl. BTW


Leer omgaan met verandering en inzien hoe je deze als kans kunt benutten! Lees meer over onze trainer Corry Grevel en meld je direct aan voor de training die start in januari 2020.

Espaz Young Professionals; dé professionele en zekere oplossing voor tijdelijke vacatures

De Espaz Young Professional is een Assistant 3.0! Minimaal HBO opgeleid, supervaardig met automatisering en breed inzetbaar binnen de office functie. Of het nu gaat om een vacature binnen management ondersteuning, sales-, HR-, project- of marketing ondersteuning.


De Young Professionals zijn in dienst van Espaz en ondersteunen opdrachtgevers op tijdelijke basis. Een ideale oplossing voor projectmatig werk of kortlopende opdrachten. Zij worden vanuit Espaz intensief begeleid en opgeleid met kennis- en vaardigheidstrainigen.

Pascal, beschikbaar per maart 2020 voor 32 tot 40 uur per week

25 jaar, regio Den Haag

Opleiding: HAVO (2012), MBO Facilitair (2015), HBO Bedrijfskunde MER (2019)

Werkervaring: sinds 2019 als Espaz Young Professional, allround secretarieel / project ondersteuning

Vaardig met: MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), O365 (MS Dynamics, SharePoint, OneNote), Adobe Photoshop Elements, Social Media (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Elise, beschikbaar medio januari 2020 voor 32 tot 40 uur per week

24 jaar, regio Rotterdam

Opleiding: HAVO (2013), HBO Commerciële Economie (2017), Master Communication & Information Sciences (2019)

Werkervaring: sinds 2016 (combinatie werk/studie) als Espaz Young Professional, allround secretarieel/HR/marketing

Vaardig met: MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), O365 (MS Dynamics, SharePoint, OneNote), Adobe Photoshop Elements, Joomla, IBM SPSS, Social Media (LinkedIn, Facebook, Instagram).

2020; zoeken naar balans

Hoe houden we het cool in het nieuwe jaar?


Door Yvon Oetker
2019 loopt op zijn laatste benen, 2020 staat op punt van beginnen. Zelfs de meest toekomstige gerichte persoon kan niet zonder overpeinzing en terugkijken op wat was. Al was het maar als voorbode van wat gaat komen.


Denkend aan 2019, komt het woord turbulentie al snel naar boven. De Malievelden van de wereld hebben het dit jaar zwaar te verduren gehad. Boosdoeners: te hoge werkdruk, te lage salarissen, te weinig personeel, PFAS, stikstof, Europese regelgeving, het kabinet. In wijdere zin stond de wereld in brand. Van het Amazonegebied tot aan de Parijse Notre Dame, de vlam sloeg in de pan.


Hoe krijgen we het cool, is dan de vraag. 2020 is een prachtig getal, daar zal het niet aan liggen. Het ademt de sfeer van transparantie, symmetrie en balans. Ik hoop dat het een voorbode zal zijn van een prachtig en succesvol nieuw jaar.

De O365 trainingen van Espaz

Ook in het eerste kwartaal van 2020 is het weer mogelijk deel te nemen aan de trainingen SharePoint en OneNote. De trainingen zijn gericht op (beginnend) gebruikers en worden gegeven in Rotterdam. De trainingsgroepen zijn klein (maximaal 9 deelnemers) waardoor persoonlijke aandacht is gegarandeerd.

Topvacatures

Espaz vervult vacatures binnen het specialisme office ondersteuning. Bekijk een selectie uit ons aanbod!

Espaz B.V. - Heemraadssingel 319 - 3023 BG - Rotterdam - 088-999 8 999