Masterclass HR
Wet Arbeidsmarkt in Balan
s

Espaz organiseert 21 mei 2019 een masterclass rondom de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). U, als relatie van Espaz, bent van harte welkom! Uiteraard kunt een collega / introduc├ę meenemen.
Deelname is kosteloos.

Meld u direct aan of lees eerst verder.

Maak kennis met de inleider van de masterclass WAB

Mr Babise de Laive-Paasman is advocaat bij Heere Advocaten, specialist in arbeids- en ondernemingsrecht.

De dienstverlening van Espaz

Espaz is topbemiddelaar voor office functies. Wij zorgen voor continuïteit in uw personeelsbezetting, voor alle ondersteunende functies binnen iedere discipline. Wij verzorgen daarnaast Office 365 trainingen, coachingstrajecten en consultancy op het gebied van optimalisering van werkprocessen. Espaz is een eigentijds bureau waar het gaat om recruitment, (kennis van) werkmethodieken en trainingsaanbod. Onze service is en blijft ouderwets maatwerk.


logo Espaz

WAB - wat heb je eraan?

De Wet Arbeidsmarkt in Balans is een aanvulling op en deels vervanging van de WWZ. De WAB beoogt de kloof tussen vaste en flexcontracten te dichten. Het kabinet heeft een pakket maatregelen ontworpen met deze doelstelling; maatregelen die uiteraard voor werkgevers consequenties zullen hebben. Wanneer de Eerste Kamer heeft ingestemd met de WAB zullen de wijzigingen per 1 januari 2020 worden ingevoerd. Heeft u vragen over deze maatregelen en wat u daarvan zult merken? Wilt u anticiperen op en wellicht profiteren van de veranderingen?

Wij praten u graag bij op 21 mei a.s.

Ons trainingsaanbod

Vanuit vraagstellingen uit de praktijk van office ondersteuners ontwikkelt en verzorgt Espaz trainingen rondom de diverse onderdelen van Office 365. Bekijk het actuele aanbod op onze site. Voor de trainingen OneNote in mei is inschrijven nog mogelijk!

info@espaz.nl | 088 999 8 999 | Heemraadssingel 319 | 3023 BG rotterdam | www.espaz.nl