Werken met OneNote - volg de training
van Espaz!

Scroll naar beneden voor meer informatie en aanmelden!

Ook beschikbaar als incompany training.

Leer werken met OneNote, een parel binnen O365! Dé powerapp als het gaat om structureren.

Trainer Gerda Bal over O365.

Lees verder

Op zoek naar een baan, tijdelijk of vast? Bekijk de topvacatures van dit moment.

Espaz organiseert trainingen rondom Office 365, in een kleinschalige, informele en interactieve setting. De trainingen zijn ontwikkeld vanuit de vraagstelling van office ondersteuners en gericht op iedereen die werkt of gaat werken met O365.

Een aantal trainingen rondom SharePoint heeft inmiddels plaatsgevonden, in mei is OneNote aan de beurt – lees hieronder meer en meld je aan! Doe dit snel want vol = vol. 8 deelnemers per training is het maximum.

TRAINING WERKEN MET ONENOTE

OneNote is fijn, want OneNote is handig. Wat heet… OneNote is SUPERhandig. Eén van de beste ‘optimaliseer je werk’-tools sinds ooit. OneNote is bepaald geen voetnoot (binnen Office 365), het is een absoluut pareltje! Het kan zóveel dat het etiket ‘notitieblok’ feitelijk een belediging is. Het helpt je bij het efficiënt verwerken van je aantekeningen (denk aan notulen) en maakt het delen ervan een fluitje van een cent. In OneNote kun je zo goed als álles kwijt, niet alleen tekst maar ook afbeeldingen (tekst in afbeeldingen wordt herkend), video en audiobestanden. Je informatie staat in de cloud of lokaal, je kunt delen en samenwerken met je collega's en structureren op jouw manier. Werk je met taken in Outlook? OneNote synct moeiteloos! Als kers op de taart werkt het ook nog eens op álle devices die je maar kunt bedenken, zowel on- als offline. Eenmaal OneNote, altijd OneNote!


Wil jij ook je werkprocessen op een hoger plan tillen? In de training Werken met OneNote vliegen we het ‘werken met’ projectmatig aan. Je gaat samen met je medecursisten een evenement organiseren en al doende leer je OneNote kennen. Leuker kunnen we het niet maken! Makkelijker wel -daar zijn we voor!


Meld je snel aan, we verwelkome
n je graag!

Details

Aantal cursisten: 8

Locatie: Rotterdam

Duur: 1 dagdeel

Investering: E 195 excl. btw

Trainingsdata

27/9 - 1/11 - 29/11 2019


Voorkennis
De training is bedoeld voor iedereen die werkt of wil gaan werken met OneNote. Ben je er niet zeker van of het iets voor jou is, bel ons even: 088 999 8 999.

Programma highlights

Samen met je mede-cursisten ga je een evenement organiseren, ondersteund door het gebruik van OneNote. Onder meer onderstaande zaken komen aan de orde:


* exploring OneNote

* hoe kan OneNote jou helpen

* werken met pagina's en secties

* bestanden, handschrift, audio/video

* invoegen, bewerken, afdrukken

* zoeken en delen

* samenwerken in OneNote

* (wachtwoord)beveiliging

* syncen tussen devices

* Outlook integratie


WIJ KUNNEN DEZE TRAINING OOK BIJ U OP LOCATIE VERZORGEN.
Bel 088 999 8 999