VACATURES

Bekijk een selectie van onze vacatures.

Ervaren HR assistent parttime (m/v)

Onze opdrachtgever is sterk innovatief en biedt een gespecialiseerde vorm van dienstverlening. De functie is volledig nieuw; eigen initiatief is een must.


Je vormt de rechterhand van een zeer vakbekwame HR adviseur met een heldere werkwijze. Als team wordt uitvoering gegeven aan het HR beleid.

Het takenpakket is breed, deels administratief en deels secretarieel. Onder meer ben je eerste aanspreekpunt voor HR zaken en begeleid je het volledige in- door- en uitstroom proces.


Gevraagd wordt een MBO4+/HBO niveau, ervaring met HR-gerelateerde werkzaamheden. Ervaring in de zorg setor is een pré. Goed in Nederlands en Engels.


Te werken dagen bij voorkeur: dinsdag, woensdag, donderdag.

Medisch secretaresse / doktersassistent (m/v)

Een afwisselende combifunctie, voor een bespreekbaar aantal uren per week (16 - 24 / 32 uur).

Sterk contactueel door het contact met de patiënten (spreekuur en telefonisch) en administratief vanwege het bijhouden en verwerken van gegevens in het systeem. Onderdeel van de functie is tevens het regelen van allerhande zaken met verwijzers, secretaresses en behandelaars. Een juist diploma maakt dat de functie kan worden uitgebreid met taken die op het bordje liggen van een doktersassistent.


Je hebt een relevante vooropleiding op MBO4 niveau (medisch secretaresse of doktersassistent). Kennis van medische terminologie is een must, evenals ervaring met MS Office. Relevante ervaring in de medische sector strekt tot aanbeveling.


Teamleider secretariaat, meewerken en sturen (m/v)


Voor een opdrachtgever regio Drechtsteden zoeken wij een positief ingestelde en energieke ‘aanvoerder’ van het secretariaatsteam. Dit team verzorgt brede ondersteuning van het management en men is goed op elkaar ingespeeld.


De teamleider is onder meer verantwoordelijk voor de continuïteit en de werkverdeling en fungeert daarnaast als coach en motivator. Een deel van de dagelijkse werkzaamheden voor eigen rekening nemen hoort er ook bij.


De ideale kandidaat heeft een HBO achtergrond en ruime ervaring in het uitvoeren van de voortrekkersrol binnen een ondersteunend team. Goed in Nederlands en Engels, vaardig met MS Office. Op een natuurlijke wijze kunnen aansturen is een must.


Meer zien? Ga naar onze website!