Nagedacht over je carrière?

Flexibele teamplayer?

Out of the box type?

Dol op een uitdaging?

JOIN US!
word Business Support Professional

Sta jij aan het begin van je carrière? Zoek je een dynamische baan waarin afwisseling een constante is? Ben je gretig als het op 'persoonlijk ontwikkelen' aankomt? Dan is het hier het goede nieuws; stop de persen! Join our team!


Espaz ondersteunt opdrachtgevers in hun vraagstelling naar office support. Met neusjes van de zalm die helemaal up-to-date zijn als het gaat om de toepassing van Office 365 in al haar facetten inclusief SharePoint, OneDrive, Sway, Delve, Teams. Om maar wat te noemen! Toppers die in no time up to speed zijn en tonen wat de grote toegevoegde waarde van een echte pro kan zijn.


Ben jij dat? Of wil je dat zijn? Dan bieden wij jou bij Espaz een zakelijk thuis. Een basis van waaruit je verschillende opdrachtgevers in de randstad met raad en daad ter zijde staat. Natuurlijk gaan we je (bij)scholen op het gebied van Office 365, bieden wij je trainingen zodat je je als persoon optimaal kunt ontwikkelen. Gaan we je nog beter maken in communicatie en effectiviteit. En staat er altijd een coach voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden.


De financiële kant van de zaak zit goed in elkaar; we zorgen voor een prettige bijschrijving aan het einde van de maand. En ook voor de lange termijn zijn zaken goed geregeld. Natuurlijk bieden wij je de tools die je nodig hebt om optimaal te presteren.


Wat vragen we van jou?

Een met een diploma bezegelde HBO-opleiding met enige werkvaring in een office omgeving. Vaardig met MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Uitstekende beheersing Nederlands en Engels. Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Inzetbaar in de randstad.


Open persoon met een 'bring it on' mentaliteit. Denkend in kansen en oplossingen. Snel thuis in verschillende bedrijfsculturen en werkmethoden. Doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, flexibiliteit. Graag geziene teamplayer met gevoel voor humor.

SPREAD THE WORD!