VACATURES

Bekijk een selectie van onze topvacatures.
Reageren kan direct!

Meewerkend coördinator secretariaatsteam (m/v)

Wat een mooie job! Leiding geven aan een zelfstandig functionerend team binnen een organisatie waar het goed toeven is. Druk, hard werken, een nuchtere bedrijfscultuur. De focus: coachen, motiveren, optimaliseren én meewerken.


Je bewaakt de continuïteit, verbetert werkprocessen en verdeelt de workload. Zelf ben je volwaardig meedraaiend teamlid en hebt jouw aandeel in de brede werkzaamheden op dagelijkse basis.


Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, ruime ervaring als secretaresse en je bent bekend met de rol van voortrekker binnen een secretariaat. Je bent een 'natural coach'
.

Veelzijdige office assistant (m/v)

Onze opdrachtgever is specialist in project- en procesmanagemement. De professionals die onderdeel zijn van deze organisatie zijn grotendeels selfsupporting en werken veelal op afstand - want bij de klant.

De office assistant is het eerste aanspreekpunt voor alle praktische zaken en zorgt ervoor dat het kantoor draait. Een sterk contactuele functie waarbij de nadruk ligt op het afhandelen van het telefoonverkeer, het bijhouden van de agenda, lichte administratieve/secretariële werkzaamheden en het zorgdragen voor de representativiteit van het kantoor.


Je hebt een afgeronde MBO4 opleiding en enige relevante werkervaring. Je bent vaardig met MS Office. Je houdt ervan anderen te ontzorgen. Je bent representatief en communicatief.

Secretaresse marketing -Engels vloeiend (m/v)

De uitdaging: tijdelijk (6 maanden) aan de slag binnen een dynamisch en internationaal bedrijf! Brede ondersteuning van de marketingafdeling en de productmanagers. Product- en marketingconcepten worden uitgewerkt op mondiale schaal.


Je bent aanspreekpunt voor contacten in binnen- en buitenland. Je communiceert, telefoneert, beheert e-mail en agenda's. Je regelt reizen, organiseert bijeenkomsten en vergaderingen


Je hebt HAVO/VWO plus een afgeronde secretaresseopleiding, functioneert op HBO niveau en je Engels is to
p!

Meer zien? Ga naar onze website!