Special: TRAININGEN

NIEUW in ons aanbod: dagtraining Succesvol Time Management!

En speciaal voor secretaressedag een GRATIS training MS TEAMS!

Lees snel verder.

Training cadeau, wat is er leuker!?

Het secretaressevak is een vak om trots op te zijn. Net zo in ontwikkeling als veel andere office beroepen - zo niet meer!

Een future proof assistant doet er goed aan om up to speed te blijven! De trainingen van Espaz zijn precies daarop gericht; hands-on en in een kleinschalige setting worden ondersteuners getraind in relevante kennisgebieden.

Op 16 april a.s. ter ere van secretaressedag, zijn 6 ondersteuners welkom bij Espaz voor een GRATIS training MS Teams! Enthousiast? Jezelf óf iemand anders aanmelden? Klik hieronder!

Loting bepaalt het lot. 18 maart a.s. om 12.00 uur maken wij via onze socials de deelnemers bekend. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram!

Gratis MS TEAMS training
op secretaressedag

Op 16 april a.s.verzorgt Espaz GRATIS een training Microsoft Teams speciaal voor management ondersteuners! Onze trainer neemt stap voor stap de features van Teams door, zodat je aan het eind van de middag precies weet waarom je eigenlijk niet meer zonder kunt :-).
Er zijn 6 plaatsen beschikbaar. Wil je in aanmerking komen? Aanmelden kan via onderstaande knop. Loting bepaalt het lot. 18 maart a.s. om 12.00 uur maken wij via onze socials de deelnemers bekend!

Last but not least: omdat een cadeautje altijd komt in feestverpakking, omlijsten we de middag met een gezellige high tea!

Locatie: Espaz kantoor Heemraadssingel te Rotterdam
Datum en tijd: 16 april a.s. van 13:30 tot 17:00

HELP! Mijn functie verandert!

Als er één vak aan verandering onderhevig is, dan is dat het vak van de ondersteuner. Zie je dit als een bedreiging of juist als een kans? In deze uitdagende 3-daagse training ga je leren het heft in eigen hand te nemen en de weg te kiezen die voor zowel jou als de organisatie blijvend succesvol is.

Spreekt je dit aan? Klik hieronder en lees meer over de training. Of bel ons even voor meer informatie: 088 999 8 999. Wie durft?

Nieuwe training Time Management
met speciale actie!

Kun jij wel wat hulp gebruiken met het organiseren van jouw taken? Wil jij ook met een tevreden gevoel na een productieve dag naar huis? In de wetenschap dat alles onder controle is?

Natuurlijk wil je dat! Maar hoe kom je zover? Onze trainer Sandra Janssen-Bos gaat je helpen met het efficiënt managen van je tijd. Een kwestie van prioriteren en communiceren. Meld je snel aan!

Je betaalt maar 275 euro voor 1 hele dag!
LET OP! Omdat dit een nieuwe training is geldt een speciale actie! Meld jij je tegelijk met een collega / vriend / vriendin aan, dan geldt voor jullie beide een korting van 25%!

Trainer Corry Grevel

Corry Grevel is één van de trainers waar Espaz mee samenwerkt. Samen met Sandra Janssen-Bos (zie hierboven) geeft zij de trainingen op het gebied van 'personal development'.

Corry ontwikkelde en verzorgt de training 'Help, mijn functie verandert!', voor iedereen in een ondersteunende functie die het heft in eigen hand wil houden en van een uitdaging een kans wil maken. Meer lezen over Corry? Klik hieronder!

Teams, OneNote en SharePoint

Op diverse data biedt Espaz de komende maanden trainingen aan op het gebied van Microsoft Teams, OneNote en SharePoint.

Alle trainingen zijn hands-on en kleinschalig van opzet (maximaal 9 deelnemers). En bovendien prettig geprijsd! Zij vinden plaats in het Espaz kantoor aan de Heemraadssingel in Rotterdam.

Wil je eerst meer weten? Klik hieronder of bel even:
088 999 8 999

Bekijk onze
actuele vacatures!

Espaz is specialist in de office ondersteunende functie. Binnen dit specialisme vervullen wij vacatures, vast en tijdelijk, in de regio groot-Randstad.

Bekijk een selectie uit het vacatureaanbod van dit moment!

trainingen van espaz

Espaz

Heemraadssingel 319 - 3023 BG - Rotterdam - 088 999 8 999 - info@espaz.nl - www.espaz.nl